Căutare Live

Vine vremea rea! Atenţionare meteo de ploi abundente, lapoviță și ninsori la munte

ANM a transmis o informare meteo de ploi însemnate cantitativ, răcire accentuată, intensificări ale vântului, ninsori la munte, valabilă până pe 6 octombrie, ora 23.00.

ANM a transmis o informare meteo de ploi însemnate cantitativ, răcire accentuată, intensificări ale vântului, ninsori la munte, valabilă până pe 6 octombrie, ora 23.00.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat, în vestul, centrul şi nordul teritoriului, temporar va ploua şi se vor totaliza local peste 20 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

În zona montană, treptat, începând din a doua parte a zilei de marţi (04 octombrie), ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare, iar mai ales în masivele din nordul teritoriului se va depune strat de zăpadă. Pe spaţii restrânse şi pentru scurt timp sunt posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare în Dealurile de Vest, în Maramureş, în nordul şi estul Transilvaniei, precum şi în nordul Moldovei.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor şi va avea viteze mai mari în cele vestice, sud-vestice şi la munte, unde la rafală se vor depăşi 50...60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare.

Temperaturile vor scădea accentuat, iar în regiunile intracarpatice şi în jumătatea de nord a Moldovei, miercuri (05 octombrie) şi joi (06 octombrie), vremea va fi deosebit de rece.

Jurnalul Naţional pune la bătaie 80 de premii... Atenție, șoferi! Modificări de trafic în zona Pasajului Piaţa Sudului. Sens unic, începând de astăzi...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri