Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Viorel Cataramă: „Nici măcar 40.000 de decese în România nu vor justifica niciodată suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale”

Viorel Cataramă a făcut o afirmație șocantă, duminică, la Sinteza zilei. Afaceristul a spus că, din punctul său de vedere, nu contează cât de mulți oameni mor, chiar și 40.000, atâta timp cât nu se prăbușește economia României.

Invitat la Sinteza Zilei, Viorel Cataramă a afăcut o serie de afirmații șocante. Din punctul său de vedere, nici măcre 40.000 de decese nu ar justifica prăbușirea economiei României și anularea drepturilor fundamentale.

„Măsurile luate au însemnat anularea sau suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale ale noastre și prăbușirea economică a României, falimentul, cu toate consecințele și cu toate milioanele de oameni nenorociți.

Și vreau să spun foarte clar că 1.000, 10.000 sau 30.000 de morți nu vor justifica niciodată suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale. Nici măcar 40.000”, a spus Viorel Cataramă.

Citește și:

Vor curge amenzile! Ludovic Orban, declarații de ultimă oră: „Perioada de mustrare a trecut!”

Mihai Gâdea a intervenit, catalogându-i afirmațiile ca cinice: „Dumveavoastră, când spuneți ceva atât de cinic că pot să moară oricâți, că nu se justifică oprirea economiei... În momentul acela, datoria noastră de jurnaliști este să... E cumva pentru mine care, mă rog, vă ascult, dar mi se pare înfiorător... Deci, pe dumneavoastră nu vă interesează că mor atâția oameni?”

„Pe mine mă interesează, în primul rând, ca țara mea să nu falimenteze și să nu am milioane de șomeri și de oameni nenorociți.

Mă interesează ca drepturile și libertățile fundamentale câștigate atât de greu și cu sânge să nu fie pierdute atât de ușor numai pentru că suntem injectați cu frică.

Citește și:

Testul Covid-19 al lui Viorel Cataramă a fost validat: "Am stat cu toții două luni în casă degeaba!"

Pentru că în România mor 750 de oameni pe zi, iar moartea e un fenomen natural. Oamenii, mai devreme sau mai târziu vor ajunge în fața morții”, a răspuns Viorel Cataramă.

Mai multe, în materialul video de mai sus.

Recomandari