Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Testul Covid-19 al lui Viorel Cataramă a fost validat: "Am stat cu toții două luni în casă degeaba!"

Testul Covid-19 al lui Viorel Cataramă a fost validat și este negativ. Omul de afaceri a mers într-o comună din Ialomița și a îmbrățișat persoane bolnave de coronavirus pentru a se autoinfecta. Experimentul său, pentru moment, este un succes, asta pentru că, potrivit rezultatelor, Cataramă nu este purtător al virusului și nici nu se afla în perioada de incubație.

Testul Covid-19 al lui Viorel Cataramă a ieșit negativ

Clinica OK Medical, care a efectuat analizele, a transmis un comunicat prin care comunică faptul că rezultatele testelor lui Viorel Cataramă au ieșit negative.

Citește și: Viorel Cataramă a primit rezultatul testului COVID-19! Prima reacție a afaceristului, după aflarea rezultatului: „Asta am vrut să demonstrez”

Viorel Cataramă, testat negativ pentru Covid-19: Nu s-a infectat în Ialomița

”Că urmare a solicitărilor media repetate și cu acordul pacientului, OK Medical este în măsură să comunice public următoarele:
În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11:30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Catarama în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG și IgM SARS COV2.

În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM a înregistrat o valoare negativa. Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se afla în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare).

Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicând o valoare negativa, ceea ce releva faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS COV2 la momentul recoltării probelor biologice.

La solicitarea pacientului, sâmbăta, 16.05.2020, vă avea loc o noua recoltare de probe biologice în vederea repetării testării RT PCR.”, se arată într-un comunicat al unității medicale.

Testul Covid-19 al lui Viorel Cataramă a fost validat: "Am stat cu toții două luni în casă degeaba!"

Citește și: Viorel Cataramă face noi declarații controversate

Viorel Cataramă: Românii au stat degeaba în casă două luni

Viorel Cataramă susține că nu a apelat la ajutorul niciunul medic și că este nerăbdător să demonstreze că românii au stat degeaba în case timp de două luni.

„Polițiștii care au venit azi au fost de la Poliția Comunitară, foarte politicoși, foarte civilizați. Am comunicat datele pe care mi le-au cerut, pentru că eu trebuie să raportez situația în care mă aflu.

Nu sunt în contact cu niciun medic, dar vreau să vă spun că dumneavoastră ar trebui să vă bucurați ca experimentul meu o să reușească și o să demonstrez că stăm degeaba în casă și am falimentat România degeaba”, spunea Viorel Cataramă, în urmă cu câteva zile.

Recomandari