Căutare Live

Medicii români, alarmați de creșterea de cazuri noi! Profesorul Virgil Musta: "Credeam că e doar un accident. Riscăm noi restricții"

Medicii români, alarmați de creșterea de cazuri noi de coronavirus, după ce săptămâni întregi, țara noastră intrase în scădere în ceea ce privește bilanțul pandemiei de Covid-19. Medicul care a salvat zeci de pacienți la Timișoara, profesorul Virgil Musta, s-a arătat alarmat de întreaga situație și confirmă că există riscul impunerii unor noi restricții.

Profesorul Virgil Musta, managerul secției Covid din Timișoara

Medicul Virgil Musta este coordonatorul secției COVID de la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara. Profesorul și-a exprimat îngrijorarea cu privire la ultima raportare a numărului de cazuri noi în România.

"Credeam că e doar un accident și că acest trend nu va continua. Întotdeauna am afirmat că dacă nu suntem responsabili și nu respectăm regulile, riscăm să o luăm de la capăt sau să se reactiveze această infecție", a spus medicul Virgil Musta, potrivit gsp.ro.

"Dacă numărul de cazuri și numărul de decese vor crește, riscăm să asistăm din nou la unele restricții.

Totuși, aș vrea să atrag atenția că trebuie să ținem cont de aceste reguli. Relaxarea se va accentua în măsura în care vom vedea că evoluția pandemică este bună. Sper ca acest număr să nu fie mare și în zilele următoare și să păstrăm un trend de 100-150 de cazuri", a spus Virgil Musta, la Digi 24.

Raed Arafat, avertisment pentru români după explozia de cazuri de coronavirus: ”S-ar putea reveni obligatoriu la unele măsuri!”

238 de cazuri noi înregistrare în România, la ultima raportare

Creștere alarmantă a numărului de cazuri confirmate cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore, numărul românilor infectați a crescut cu 238.

Până la data de 4 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.907 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.919 au fost declarate vindecate și externate.

Având în vedere numărul de cazuri nou confirmate, care se situează peste media ultimei săptămâni, atragem atenția asupra respectării cu rigurozitate a normelor de conduită sanitară și de prevenire a răspândirii noului coronavirus, cu precădere a celor referitoare la purtarea măștii în spații închise, evitarea contactului, igienizarea frecventă a mâinilor și păstrarea distanței față de alte persoane.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti - Clădirea a fost evacuată, iar traficul în zonă a fost deviat...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri