Căutare Live

Când ar urma să dispară noul coronavirus, în România! Doctorul Virgil Musta: „Cel obișnuit produce epidemii până în această lună”

Doctorul Virgil Musta, șeful secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, și-a spus părerea cu privire la dispariția noului coronavirus (COVID-19), susținând că acesta ar putea fi un virus de sezon. 

Când ar urma să dispară noul coronavirus, în România! Doctorul Virgil Musta: „Rămâne să vedem acest lucru”

profimediaimages.ro

„Dacă luăm în considerare alt virus, cum este coronavirusul obișnuit, știm că acest virus produce epidemii și infecții mai frecvente în perioada noiembrie-decembrie și aprilie până la sfârșitul lunii mai.

Dacă luăm gripa, știm că virusul gripal produce infecții la începutul anului - ianuarie, februarie- posibil ca și SARS-CoV-2 să aibă o astfel de sezonabilitate, dar rămâne să vedem acest lucru”, a spus Virgil Musta, la Digi24.

Doctorul Virgil Musta: Trebuie să ne obișnuim să purtăm mască de protecție, în spații închise

Medicul a îndemnat la purtarea măștii de protecție și la prudență, în continuare - aceasta ar fi principala armă împotriva infectării cu noul coronavirus (COVID-19), în următoarea perioadă.

Focar de coronavirus, la unul dintre cele mai mari spitale din Capitală! Zeci de teste sunt în lucru!

„În continuare trebuie să fim prudenți, nu cred că este greu să purtăm o mască în momentul în care intrăm într-o aglomerație. Nu e necesar să porți masca în aer liber sau când ești singur în mașină, dar în spații închise cred că trebuie să ne obișnuim cu acest gest”, a precizat medicul.

COVID-19 și-a găsit nașul! Oamenii pe care coronavirusul nu prea îi poate atinge. Epidemiologii sunt uimiți!

În privința teoriei conform căreia asimptomaticii nu transmit virusul, medicul Virgil Musta a spus că, la o conferință internațională, în care s-a discutat despre cazurile mai reduse din Estul Europei, s-a constatat că acest lucru se datorează măsurilor luate în aceste țări, rapide și dure.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Promisiune pentru românii care au ieșit la pensie în străinătate, de la ministrul Muncii! Ce ar urma să se schimbe...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri