Virgil Musta, dezvăluiri tulburătoare despre Covid-19: "Boala se reface într-o formă mai severă. Există la ora actuală două Românii"

Cunoscutul medic Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara a făcut o dezvăluire îngrijorătoare pentru români, prin care anunță că țara noastră riscă o tragedie! ”Există la ora actuală două Românii”

Virgil Musta, dezvăluiri tulburătoare despre Covid-19: "Boala se reface într-o formă mai severă. Există la ora actuală două Românii"

”Există la ora actuală două Românii. O Românie care se distrează și alta care este îngrijorată și parte din ea suferă în spitalele din țară”, a declarat Musta la Digi 24.

Medicul declară ca boala cu care se confruntă întreg globul se refce într-o formă mai severă, iar tinerii nu sunt ocoliți de coronavirus.

„Nu vom face față”. Medicul Virgil Musta, previziune periculoasă pentru români, după numărul record de infectări

”Sunt tineri care cred că ei nu se pot îmbolnăvi. Totuși ei pot deveni vectorul acestui virus și să îmbolnăvească pe alții când se întorc în comunitate. Și aceștia pot face o formă severă, chiar cu deces. Există posibilitatea ca cei care se reîmbolnăvesc să nu fi făcut anticorpi.

Luând contact din nou cu virusul și cu o cantitate mai mare de virus refac boala și de obicei o fac într-o formă mai severă, cu afectare pulmonară care de cele mai multe ori ajung la Terapie Intensivă. Fac un apel la toți românii pentru responsabilitate și solidaritate.

Acest război cu virusul nu poate fi câștigat în spitale. Nu poate fi câștigat în secțiile de Terapie Intensivă, ci doar în comunitate, prin conclucrarea specialiștilor cu populația”, a mai declarat medicul.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri