Antena Căutare

Viscolul paralizeaza Romania! Vrancea si Buzau, sub avertizare de cod portocaliu

Romania s-a transformat in tara zapezilor. Zapada cazuta in ultimele zile a albit tot. Case, gradini, drumuri, totul este sub nameti. Si daca ninsorile s-au mai domoIit in ultimele ore, viscolul nu ne iarta deloc. A inchis 10 drumuri nationale! A lasat pe intuneric zeci de localitati.Vrancea si Buzau sunt sub avertizare de cod portocaliu pana deseara

Vantul sufla cu peste 70 de km la ora formand suluri de zapada pe drumul national. Acesta este si motivul pentru care autoritatile au decis ca DN 24B sa fie inchis.

Din cauza viscolului puternic, au fost inchise si alte tronsoane de drumuri nationale din judetele Vrancea, Vaslui, Botosani, Buzau si Bacau.

DN 22 - DE LA IESIREA DIN RAMNICU SARAT - PANA LA LIMITA JUDETULUI BRAILA

DN 23A - GOLOGANU -TATARANU

DN 23B - MAICANESTI -CIORASTI

DN 24A - MURGENI - RANZESTI

DN 24C - MANOLEASA - RADAUTI - PRUT

DN 24D - BALABANESTI -VANATORI

DN 26 - BLAGESTI - MURGENI

DN 2L - TISITA -PANCIU

DN 2N - BOGZA -DUMBRAVENI

Viscolul puternic a rupt firele de la stalpii de electricitate si mai multe localitati din Braila sunt si acum fara curent.

Bac-urile care fac legatura intre Braila si Tulcea, respectiv Braila si Insula Mare a Brailei sunt in continuare restrictionate. Acestea nu vor trece Dunarea decat in cazul urgentelor medicale.

Oamenii din localitatile botosanene Horodistea, Havarna si Cotusca au primit 3.000 de paini si o tona de alimente de la Cantina Municipiului Botosani. Jandarmii si angajati ai ISU le-au impartit din casa in casa, in zonele izolate de nameti. Si au dat si o mana de ajutor la deszapezit.

Vrancea si Buzaul sunt sub cod portocaliu pana la ora 19.00.

In plus, doua drumuri judetene si unul national din Constanta sunt in continuare ingropate in nameti.

Foto: Intact Images

Astazi romanii il sarbatoresc pe Sfantul Ignatie... Patru sute de angajati ai celui mai mare transportator de marfa din tara, in pericol sa ramana someri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x