Antena Căutare

Patru sute de angajati ai celui mai mare transportator de marfa din tara, in pericol sa ramana someri

Sute de oameni care lucreaza la cel mai mare transportator de marfa din tara s-au trezit, in prag de Sarbatori, cu ochii in soare. Nu au mai fost lasati sa intre la munca, fara nicio explicatie, in conditiile in care oricum spun ca nu si-au primit salariile de o luna. Acum se asteapta ca, in prag de Craciun, sa ramana someri.

Patru sute de soferi, care ar fi trebuit sa intre azi-dimineata in tura, au fost tinuti la poarta cu bodyguarzii. Asta dupa ce firma a fost preluata de un fond de investitii, iar conducerea sindicatului - demisa.

Oricum, multi dintre ei nu si-au mai primit banii de luna trecuta. “Suntem cam vreo 60% din angajati care nu ne-am luat salariile. Ni s-a zis ca din cauza deconturilor nedecontate ni s-a oprit salariul”, se plang oamenii.

Desi fondul de investitii detine, in acte, doar 17% din actiunile firmei, el a preluat, aparent, controlul asupra societatii.

Problemele au aparut imediat dupa moartea patronului firmei de transport, in urma unui teribil accident de circulatie, in luna mai. 83% din actiuni au fost preluate de fiul sau, iar 17% au revenit fondului de investitii. Dupa doua luni, societatea a intrat in insolventa.

Situatia angajatilor este incerta. In prag de Sarbatori, oamenii nu au bani si nici nu stiu daca mai au loc de munca.

Viscolul paralizeaza Romania! Vrancea si Buzau, sub avertizare de cod portocaliu... Zbor cu emotii pentru familia regala a Romaniei. Cursa cu care se intorcea din Germania, redirectionata spre Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x