Antena Căutare

Voucherele de vacanţă aglomerează agenţiile de turism din ţară!

Operatorii spun că fac au ajuns câteva zeci de rezervări pe zi. Iar litoralul Mării Negre este preferatul angajaţilor de la stat. Şi pentru că tot suntem în plin sezon, locurile de cazare se epuizează rapid.

Tichetele pot fi folosite pe toată perioada anului. Iar în cadrul restaurantelor sau al centrelor SPA, doar cu anumite condiţii:

Titularul de vouchere de vacanţă poate să fie însoţit de un membru sau mai mulţi ai familiei. Este prioritar să aibă serviciul de cazare în acest pachet, la care se vor adăuga şi alte tipuri de servicii de masă, de transport, dar obligatoriu este să fie cazat.

Mulţi dintre bugetari însă, se plâng că voucherele nu le prea sunt de folos:

„Din păcate nu am putut să fac mare lucru cu voucherele de vacanţă pentru că au sosit destul de târziu şi acum pur şi simplu nu găsesc loc de-a pune în practică, să plec în concediu cu voucherele de vacanţă”.

În această lună, fiecare angajat de la sistemul bugetar a primit tichetele de vacanţă în valoare de 1.450 de lei. Voucherele sunt acceptate în peste 3.000 de hoteluri din întreaga ţară.

Stațiunea Mamaia, transformată în GROAPĂ de gunoi! Polițiștii locali vor să ia măsuri drastice... Statul îți dă 1.000 de lei pe lună, dacă îndeplinești o singură condiție! Ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x