Antena Căutare

Mama Luizei, prima reacție după ce a aflat că oasele din lizieră nu-i aparțin fiicei ei: ”Sigur trăiește!”

Oasele găsite în liziera de la marginea orașului Caracal, despre care Gheorghe Dincă a susținut că aparțin Luizei Melencu, nu aparțin acestei adolescente, potrivit unor surse din anchetă. La scurt timp de la aflarea acestei informații, mama fetei a reacționat imediat. 

Mama Luizei, prima reacție după ce a aflat că oasele din lizieră nu-i aparțin fiicei ei: ”Sigur trăiește!”
Mama Luizei, prima reacție după ce a aflat că oasele din lizieră nu-i aparțin fiicei ei: ”Sigur trăiește!”

Monica Melencu, mama Luizei, fata care a dispărut la începutul lunii aprilie, a confirmat că au venit rezultatele analizelor din laboratorul FBI, iar acestea nu aparțin fetei.

Luiza Melencu l-a lovit pe complicele lui Dincă! Monstrul din Caracal a spus TOT : „A plâns să nu o las la altul”

”M-a sunat şi pe mine avocatul, am aflat că oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Eram sigură că aşa este, sufletul meu de mama îmi spune că Luiza trăieşte“, a declarat Luiza Melencu, potrivit Adevărul.ro.

De asemenea, bunicul fetei a declarat că procurorii trebuie să spună adevărul despre cazul.

Caracal: Gheorghe Dincă, detalii despre relațiile intime cu Luiza! Ce l-a rugat fata, înainte de viol! „Nu puteam să refuz”

”Domnii procurori s-au făcut din nou de râs, ne-au făcut să trăim un calvar timp de 8 luni de zile, acum aşteptăm să ni se spună în sfârşit adevărul, unde este Luiza“, a spus Stelian Iordache.

Gheorghe Dincă, față-n față cu Ștefan Risipiceanu

Miercuri, Gheorghe Dincă a fost adus la sediul DIICOT pentru a fi confruntat cu presupusul complice, Ştefan Risipiceanu, pentru că cel din urmă nu recunoaşte acuzaţiile de viol, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi. Aceasta ar putea fi printre ultimele proceduri, înainte ca dosarul să fie trimis în judecată.

Constanţa: Aproape două tone de droguri care au fost confiscate în ultimii ani, distruse... Vrancea: Anchetă a poliţiştilor, după ce o fetiţă de patru luni şi jumătate a murit de pneumonie, la doar zi după ce un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x