Antena Căutare

Vreme frumoasa si calda, la inceput de noiembrie: PROGNOZA METEO pentru weekend, in Bucuresti si in tara

In primul weekend din noiembrie, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, indeosebi in regiunile intracarpatice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

In cursul zilei de sambata, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si estul teritoriului, unde cu totul izolat vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Noaptea, vor fi innorari si pe arii restranse va ploua slab in vestul si nordul tarii.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. In zonele joase, cu precadere din sudul, centrul si estul tarii, la inceputul zilei si noaptea, local va fi ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra in general intre 2 si 12 grade.

LA MUNTE :

Vremea va fi, sambata, mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari, mai ales in cursul noptii, in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele cele mai inalte. Pe vai si in depresiuni, la inceputul zilei si noaptea, local va fi ceata. Regimul termic nu va suferi modificari fata de intervalul anterior.

LA BUCURESTI :

Sambata, valorile termice se vor situa usor peste mediile climatologice specifice inceputului de noiembrie . Cerul va prezenta innorari in cursul zilei, apoi va deveni variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 6...8 grade. Dimineata si noaptea se va semnala ceata.

IN TARA:

Duminica, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an. Cerul se va innora treptat in regiunile vestice, nordice si centrale. Mai ales seara si noaptea, va ploua in Maramures si Crisana si pe arii restranse in Banat, Transilvania si nordul Moldovei. In celelalte zone cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a intervalului, iar dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata. Vantul va prezenta intensificari pe crestele montane si, temporar, in vestul si nord-vestul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 2 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 13...14 grade in sudul Banatului si in Delta Dunarii.

LA MUNTE :

Duminica, vremea continua sa fie mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an. Nebulozitatea se va accentua in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali unde, indeosebi noaptea, pe arii relativ extinse va ploua. In celelalte zone cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a intervalului si numai izolat va ploua slab. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, se va semnala ceata pe vai si in depresiuni. Vantul va prezenta intensificari temporare, cu viteze mai mari pe crestele cele mai inalte. Valorile termice vor fi comparabile cu cele inregistrate in intervalul precedent.

Vremea cu Flavia Mihasan: "Iarna a uitat de noi, iar vara inca ne mai tine de urat"... Un apel pentru toti medicii din lume! O boala nemiloasa o macina pe micuta Aida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x