Antena Căutare

Vreme rece in toata tara. Vezi prognoza!

Astazi, innorarile si ploile insotite de tunete si fulgere vor continua pe suprafete extinse, in Banat si Oltenia, apoi si in Muntenia, in sudul Crisanei si in zonele de munte.

In aceste regiuni pana seara se pot acumula pana la 25 de litri de apa pe metrul patrat. In restul tarii, in cursul noptii sunt asteptate ploi locale.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Miercuri instabilitatea atmosferica cuprinde toata tara. Soarele va fi scump la vedere, iar norii aduc averse insotite de tunete si de fulgere in regiunile sudice, centrale, estice si la munte, unde cad cantitatile insemnate de apa.

Ploua si in vestul tarii, dar local, indeosebi la inceputul zilei. Temperatura scade semnificativ in regiunile de dincolo de Carpati, iar termometrele vor arata valori maxime intre 12 si 20 de grade. In plus vantul se va intensifica in timpul ploilor.

Ploua si in Bucuresti miercuri, vantul va sufla destul de sprinten, iar temperatura aerului va atinge cel mult 17 grade.

Joi temperatura continua sa scada si vremea va deveni racoroasa pentru data din calendar in toata tara, cu maxime de la 8-10 grade in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei, pana la 18 grade in Banat si in vestul Olteniei. Mai ploua local in centrul, estul si sud-estul tarii.

In rest sunt sperante si pentru cateva raze de soare, dar si sanse pentru cateva reprize scurte de ploaie.

La munte, din cauza racirii, vor fi precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare, mai ales pe creste. Vantul va sufla destul de intens in Moldova, Dobrogea si Baragan.

Si bucurestenii vor avea parte de vreme tot mai rece. Temperatura aerului nu va mai trece de 16 grade, valoare cu aproximativ 6 grade mai mica fata de normele climatologice. Va ploua din cand in cand, iar vantul va sufla slab si moderat.

Angajatii romani nu considera necesara prezenta zilnica la birou... Semafoare ale alimentelor, in supermarketuri: Ne vor arata care sunt produsele sanatoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x