Antena Căutare

Vremea 10 mai. Prognoza meteo anunță ploi torențiale și grindină

Vremea din 10 mai se anunță instabilă. Meterologii dau noi avertismente meteo de ploi torențiale și grindină. 

Vremea din 10 mai se anunță instabilă. Meterologii dau noi avertismente meteo de ploi torențiale și grindină.

Joi mai ales în cursul prânzului instabilitatea atmosferica se va menține în majoritatea regiunilor țării. Pe spații relativ extinse se vor semnala averse de ploaie însoțite răzleț și de descărcări electrice, grindină însă conform prognozei cantitățile de apa așteptate a se acumula nu vor fi semnificative. Vântul va suflă slab până la moderat în aproape toată țara, cel mult moderat în zonă de sud-est. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 15-20 de grade în Transilvania și Maramureș, 20-25 de grade în Banat și Crișana și 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cel mai cald urmând să fie în sudul Olteniei.

Vremea din 8 mai în București

Potrivit prognozei meteo ANM, ploile însoțite de descărcări electrice vor continua. Temperaturile vor fi aceleași, maxima de 23 de grade Celsius, minima de 13. Cantitățile de apă vor atinge 1 l/m². Ploile vor continua până vineri, urmând ca weekendul să redevină numai bun de plimbare!

Prognoza meteo din 8 mai la munte

Ploile vor continua și la munte. Temperaturile se vor încadra între 19°C și 13 km/h. Cantitățile de apă vor atinge 2 l/m². Pentru cei care își vor petrece weekendul la munte, avem vești bune: ploile se vor opri, urmând ca de săptămâna viitoare, vremea să-și facă din nou de cap! Mai multe despre starea vremii de la finalul săptămânii, aflați în prognoza meteo pentru weekendul 12 - 13 mai 2018.

Un arhitect din Bucureşti s-a deghizat în preot şi a încercat să jefuiască o bijuterie. A intrat înarmat cu un aparat cu... Balaureat 2018! Au început înscrierile pentru sesiunea specială a examenului de BAC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x