Antena Căutare

Prognoza meteo în weekend. Vremea se schimbă după ploi și vijelii!

Prognoza meteo pentru weekendul 12-13 mai aduce vești bune. Vremea se schimbă: scapam de ploi, soarele revine, temperaturile cresc din nou in Romania.

Prognoza meteo pentru weekendul 12-13 mai aduce vești bune. Vremea se schimbă: scăpăm de ploi, soarele revine, temperaturile cresc din nou în România.

Potrivit prognozei meteo ANM, în weekend, vremea se va ameliora că aspect în majoritatea regiunilor țării, doar sâmbătă local în vest și în sud-vest urmând să mai cadă unele averse slabe de ploaie. Valorile termice vor rămâne la valori similare cu cele din zilele precedente, maximele termice urmând să se încadreze în general între 20 și 25 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu temperaturi ușor mai scăzute (18-19 grade) așteptate doar în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, dar și ușor mai ridicate (26-27 de grade) în zonă Dealurilor de Vest.

Cum va fi vremea în weekendul 12 - 13 mai 2018 la în București

Vremea va fi deosebit de caldă în Capitală, după zile de ploaie și instabilitate termică. Cerul va fi în mare parte senin, cu maxima zile de 23°C, iar minima nopții de 9°C. Nu sunt șanse de precipitații. Va fi un wwkend numai bun de stat la iarbă verde! :)

Prognoza meteo weekend 12 - 13 mai la munte

Vremea se ameliorează și la munte: va fi din nou soare, iar ploile ne părăsesc. Temperaturile se vor încadra între 24°C și 12°C.

Românii care își vând voucherele de vacanță riscă amenzi usturătoare! Ministrul Turismului, anunț de ultimă oră: ”E ileg... Legea Educației, modificată din nou! Unităţile de învăţământ în limbile minorităţilor naţionale pot fi înfiinţate şi de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x