Antena Căutare

Vremea 11 ianuarie. Unde ninge în România

Vremea 11 ianuarie. Astazi avem atmosfera inchisa in toata tara. Va ploua mai ales in sudul tarii, iar in celelalte regiuni se anunta temperaturi scazute. In zonele montane se anunta lapovita si ninsoare.

Vremea 11 ianuarie. Astăzi, atmosfera va fi închisă în toată țara. Va ploua mai ales în sudul ţării, iar în celelalte regiuni se anunță temperaturi scăzute. În zonele montane vor cădea lapoviţă şi ninsoare. Maximele termice se vor situa între 2 şi 8 grade Celsius.

În sudul țării, temperaturile se menţin ridicate, însă vremea va fi cam neplăcută, cu burniţă şi vânt puternic. În Constanța, se vor înregistra cel mult 6 grade Celsius. Cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei, iar presiunea atmosferică va fi aproape de normalul acestei perioade. În Craiova, vremea se menține mohorâtă.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei va fi puțin mai cald. Maximele ajung pe la 8 grade. Cerul se menține înnorat, apar ploile şi aici, iar vântul are intensificări. În București, sunt așteptate ploi slabe sau burniță, iar vântul va sufla moderat.

Vremea 11 ianuarie. În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă încă o zi mohorâtă, cu temperaturi peste mediile perioadei. În schimb, Vestul țării va fi cuprins de ploi. La Timișoara, cerul este înnorat pe tot parcursul zilei.

În Transilvania cerul rămâne acoperit toată ziua, vor cădea ploi și lapoviță. În Cluj, sunt așteptate precipitații abundente.

Vremea 11 ianuarie. La munte, iarna îşi intră în drepturi și se vor înregistra temperaturi normale pentru această perioadă. Vor exista lapoviţă şi condiţii de polei, iar în a doua jumătate a zilei va ninge. Vântul se intensifică, iar prin staţiuni, temperaturile scad treptat.

Vremea 11 Ianuarie. Precipitații abundente și lapoviță în Cluj-Napoca... Durere fără margini! Cristina Manea, tânăra mamă care a aflat ca suferă de cancer, după ce și-a adus pe lume fetița, s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x