Antena Căutare

Vremea 15 mai. Prognoza meteo anunță cod galben: furtuni și grindină

Vremea din 15 mai se anunță extrem de capricioasa. De altfel, prognoza meteo emisa de meteorogii ANM cuprinde și o avertizare tip cod galben de ploi, vijelii, descarcari electrice și căderi de grindina pe alocuri. Așadar, atenție, vremea se inrautatește semnificativ de marți, 15 mai.

Vremea din 15 mai se anunță extrem de capricioasă. De altfel, prognoza meteo emisă de meteorogii ANM cuprinde și o avertizare tip cod galben de ploi, vijelii, descărcări electrice și căderi de grindină pe alocuri. Așadar, atenție, vremea se înrăutățește semnificativ de marți, 15 mai.

Luni vremea va fi în general instabilă în jumătatea estică a țării, unde pe arii relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Pe alocuri, îndeosebi la munte, se vor acumula cantități de apa de până la 10-15 mm. În restul teritoriului ploile își vor face apariția doar în mod local și vor fi slabe cantitativ. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult moderat în estul Dobrogei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 16 și 21 de grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat, Crișana și Oltenia, 20-25 de grade în Muntenia și Dobrogea și 17-22 de grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în extremitatea nordică a regiunii. Dimineață în depresiunile din estul Transilvaniei se va putea formă brumă, temperaturile minime urmând să oscileze în jurul valorii de 0 grade Celsius.

Cum va fi vremea din 15 mai în București

Vremea în Capitală va fi ploiosă: sunt anunțate furtuni cu furtuni cu fulgere în formare după-amiază și cantități de apă considerabile - 1 l/m². Temperaturile sunt mari însă: 28 de grade la amiază și 14 grade Celsius pe timpul nopții. Ploile vor continua și miercuri, 16 mai. Vezi cum va fi vremea și în minivacanța de Rusalii.

Prognoza meteo din 15 mai la munte

La munte va fi cald, dar va ploua încontinuu. Temperaturile maxime sunt 23°C, minimele de 12°C. Vântul bate pe direcția SSE de 16 km/h. Din păcate pentru cei care vor să-și petreacă weekendul la munte, anunțăm că ploile nu vor înceta toată săptămâna.

Pe el nimeni nu-l promovează! Nu dați CLICK, că nu e despre vedete! Cel mai medaliat elev la Informatică din Brăila a r... ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! BACTERII periculoase descoperite într-un produs folosit de milioane de oameni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x