Căutare Live

VREMEA 16 martie 2018. Prognoza METEO vineri, 16 martie: liniștea dinaintea furtunii!

Cum va fi vremea vineri, 16 martie.

VREMEA 16 martie 2018. Meteorologii au făcut anunțul. Prognoza meteo pentru vineri, 16 martie, în România: e liniștea dinaintea furtunii!

Meteo România, vineri 16 Martie 2018, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale specifice datei. Cerul va avea înnorãri temporare și va ploua în vest, nord-vest și în centru și pe arii restrânse în restul teritoriului. Se vor semnala precipitații mixte în zona montanã, iar spre sfârșitul nopții și în nordul Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri la munte și în jumãtatea nordicã a țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime în general între 0 și 8 grade. Vor fi condiții de ceațã în zonele joase de relief, mai ales din sud-estul teritoriului.

Cum va fi vremea de Paşte. Veștile meteorologilor nu sunt excelente! Ploile vor continua

Vremea București. Prognza meteo ANM București 16 martie. Vremea caldã va persista. Cerul va avea înnorãri, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar cea minimã se va situa în jurul a 6 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Vremea va continua să fie caldă și sâmbăta, 17 martie. De duminică, iarna revine. Vor fi temperaturi cu minus, lapoviță, fenomene meteo extreme.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Fenomene meteo alarmante pentru vara 2018. Meteorologii avertizează: România, în pericol...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri