VREMEA 16 martie 2018. Prognoza METEO vineri, 16 martie: liniștea dinaintea furtunii!

Cum va fi vremea vineri, 16 martie.

VREMEA 16 martie 2018. Meteorologii au făcut anunțul. Prognoza meteo pentru vineri, 16 martie, în România: e liniștea dinaintea furtunii!

Meteo România, vineri 16 Martie 2018, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale specifice datei. Cerul va avea înnorãri temporare și va ploua în vest, nord-vest și în centru și pe arii restrânse în restul teritoriului. Se vor semnala precipitații mixte în zona montanã, iar spre sfârșitul nopții și în nordul Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri la munte și în jumãtatea nordicã a țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime în general între 0 și 8 grade. Vor fi condiții de ceațã în zonele joase de relief, mai ales din sud-estul teritoriului.

Cum va fi vremea de Paşte. Veștile meteorologilor nu sunt excelente! Ploile vor continua

Vremea București. Prognza meteo ANM București 16 martie. Vremea caldã va persista. Cerul va avea înnorãri, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar cea minimã se va situa în jurul a 6 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Vremea va continua să fie caldă și sâmbăta, 17 martie. De duminică, iarna revine. Vor fi temperaturi cu minus, lapoviță, fenomene meteo extreme.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri