Căutare Live

Vremea 2 iulie. Prognoza meteo anunță schimbări bruște! Ce temperaturi vor fi

Vremea din 2 iulie se anunță ameliorată sub aspectul temperaturilor și al ploilor. Prognoza meteo aduce schimbări majore de temperatură.

Vremea din 2 iulie se anunță ameliorată sub aspectul temperaturilor și al ploilor. Prognoza meteo aduce schimbări majore de temperatură.

Potrivit ANM, în luna iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât în mod normal în regiunile sudice şi sud-estice şi vor fi, în general, apropiate de mediile climatologice, în restul ţării. Media valorilor termice pentru intervalul analizat se situează la 20,2 grade Celsius. Temperaturile medii vor fi cuprinse între 17 şi 21 de grade Celsius, în Oltenia, dar vor ajunge şi la 24 de grade Celsius, în Muntenia şi Dobrogea.

La nivel de precipitaţii, în luna iulie, acestea vor fi deficitare, în cea mai mare parte a ţării, comparativ cu media multianuală stabilită la 77,8 l/mp. Cu toate acestea, în zona Moldovei sunt prognozate cantităţi medii de precipitaţii de până la 112 l/mp, în Muntenia până la 102 l/mp, iar în Transilvania şi Oltenia, de până la 100 l/mp. Totodată, în Dobrogea cantităţile medii de precipitaţii sunt estimate a se încadra între 17 şi 47 l/mp, în Crişana între 61 şi 84 l/mp, iar în Banat nu vot depăşi 93 l/mp.

Vremea 2 iulie la București

Potrivit vremea.ro, cerul se menține în mare parte senin, temperaturile sunt în creștere și ating 25°C. Nu va mai ploua, temperaturile minime ating 13°C. Vântul suflă moderat. Vremea se va încălzi treptat până la normalul perioadei.

Prognoza meteo pentru 2 iulie la București

Cerul se menține în mare parte senin, temperaturile maxime ating 22°C, iar cele minime 11°C. Vântul suflă moderat, nu mai sunt șanse de precipitații. Ploile revin la munte în weekend.

URGIA s-a dezlănțuit asupra ROMÂNIEI! Imaginile DEZASTRULUI! Sute de oameni disperați sunt SCOȘI DIN CASE

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... ALERTĂ fără precedent în ROMÂNIA! Cinci oameni MOR în fiecare oră! Anunț ÎNFIORĂTOR al autorităților...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri