Căutare Live

Vremea 21 mai. Prognoza meteo anunță soare și temperaturi în creștere

Vremea din 21 mai schimbă foaia, iar prognza meteo aduce vești bune pentru prima zi săptămânii. Plolie se retrag, cresc temperaturile, iar soarele își face apariția, dupa o perioadă extrem de mohorata. La munte însa, aversele persistă.

Vremea 21 mai 2018

Vremea din 21 mai schimbă foaia, iar prognza meteo aduce vești bune pentru prima zi săptămânii. Plolie se retrag, cresc temperaturile, iar soarele își face apariția, după o perioadă extrem de mohorâtă. La munte însă, aversele vor persista.

Luni, în ţară, vremea va fi normalã din punct de vedere termic, iar în vestul, sud-vestul şi centrul ţării va fi şi instabilă. În Banat, Crişana, Transilvania şi Oltenia, precum şi la munte, înnorările vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse şi descărcări electrice pe arii extinse, iar izolat vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 şi 14 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea din 21 mai în București

Potrivit vremea.ro, Locuitorii Capitalei vor avea parte de o zi fără ploi. Temperaturile mai cresc cu două grade Celsius față de ziua precedentă, însă cerul se va menține parțal înnorat. Va fi o maximă de 25 de grade Celsius și o minimă de 12 grade Celsius. Vor fi nori pe tot parcursul zilei, ceva mai înnorat de dimineață. Spre seară, norii se vor risipi. Vânt bate din direcția ENE cu o viteză de 15 şi 25 km/h. Vremea în București se menține frumoasă până vineri când ploile revin în toată țara.

Prognoza meteo pentru 21 mai la munte

La munte, vremea continua să fie capricioasă toata saptamana. Vor fi ploi și temperaturi scazute. Maximele și minimele de mâine se încadrează între 19°C și 9 grade Celsius, iar cantitatea de precipitații atinge 5 l/m². Situația se înrăutățește vineri când sunt așteptate tunete, fulgere și chiar grindină. Cum va fi vremea săptămâna 20 - 27 mai 2018, dar și în minivacanța de Rusalii.

sursa: vremea.ro

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Veste cumplită! Celebrul psiholog Hanibal Dumitrașcu a murit...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri