Antena Căutare

Vremea 22 aprilie. Prognoza meteo aduce temperaturi record. Când plouă

Vremea din 22 aprilie aduce temperaturi mari in toata România. Prognoza meteo ANM anunță vreme de vara, cu maxime de 26 grade Celsius. Când se strica vremea și revin ploile.

Vremea din 22 aprilie aduce temperaturi mari în toată România. Prognoza meteo anunță vreme de vară, cu maxime de 26 grade Celsius. Când se strică vremea și revin ploile.

Specialiștii ANM anunță o zi de duminică cu temperaturi mari în aproape toate regiunile țării, urmând să devină din nou deosebit caldă pentru ultima decadă a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor oscila între 17 și 20 de grade Celsius în nordul Transilvaniei și al Moldovei și 24-26 de grade în Oltenia. Concomitent cu creșterea temperaturilor, și cerul se va degaja de nori în aproape toată țara, un vast anticiclon urmând să se dezvolte deasupra sudului Europei. Doar la munte cu totul izolat vor mai fi posibile unele averse slabe de ploaie. Cerul senin va avea însă un impact puternic asupra temperaturilor din cursul nopților, astfel încât mai ales pe parcursul dimineții de sâmbătă răcirea radiativa nocturnă va fi intensă: minimele termice se vor apropia de pragul înghețului în depresiunile din estul Transilvaniei și se va putea formă brumă.

Vremea din 22 aprilie în București

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o vreme deosebit de frumoasă, cu temperaturi de până la 26°C. Prognoza ANM se menține favorabilă și în prima zi a săptămânii viitoare. De marți revin însă ploile însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo pentru 22 aprilie la munte

Este o zi perfectă de a petrece timp liber la munte. Temperaturile ajung la 22 °C, iar minimele din timpul nopții nu vor scădea mai mult de 10°C. Luni, va fi mai cald cu un grad față de ziua precedentă. Marți însă, ploile puternice, însoțite de tunete și descărcări electrice vor predomina. Vezi cum va fi vremea în minivacanța de 1 mai.

VREMEA ÎN WEEKEND: căldură mare, monșer! Ce puteți face în București cu zero lei în buzunar... Târg de adopții în capitală! Vrei o pisică sau un cățeluș? Nimic mai simplu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x