Antena Căutare

Vremea 23 iunie. Prognoza meteo cu temperaturi extreme! FRIGUL lovește România!

Vremea din 23 iunie adunce temperaturi la extreme. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute din cauza valului de frig anunțat de meteorologi în România. Cât de frig va fi!

Vremea din 23 iunie adunce temperaturi la extreme. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute din cauza valului de frig anunțat de meteorologi în România. Cât de frig va fi!

Potrivit vremea.ro, în week-end vremea se va răci accentuat în toată țara, valorile termice urmând să se apropie de media climatologica a perioadei, sau chiar să coboare ușor sub această. Maximele termice vor mai urcă la prânz numai spre 20-25 de grade în cea mai mare parte a țării, cu cele mai scăzute valori așteptate în estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în Luncă Dunării.

Instabilitatea atmosferica va fi în diminuare peste tot, doar local la munte urmând să mai cadă unele averse slabe de ploaie, îndeosebi în cursul prânzului, dar și în Moldova în prima parte a zilei de sâmbătă.

Vremea din 23 iunie la București

Sâmbătă, vremea se anunță instabilă în București, cu temperaturi mai scăzute chiar cu 11 grade față de ziua de vineri. Așadar, valul de frig prognozat de meteorologi va lovi și Capitala, unde se vor înregistra doar 21°C la amiază, iar noaptea, temperaturile ajung la 12°C. Cantitatea de precipitații atinge 6 l/m². Duminică temperaturile mai cresc doar cu cateva grade, însă ploile se vor opri .

Prognoza meteo din 23 iunie la munte

Și la munte temperaturile scad foarte mult, până la 17°C la amiază, iar minima nopții 7°C. Cantitate precipitații atinge 2 l/m², cerul se va menține înnorat. Duminică, temperaturile mai cresc cu două grade Celsius. Vremea se va schimba de săptămâna viitoare.

Meteorologii ANM au emis cod portocaliu de ploi și vijelii, vineri, 22 iunie, iar avertismentele meteo se vor menține, cel mai probabil, pentru weekend.

Prognoza meteo pe TREI LUNI. Avertismentul specialiştilor: Urmează o perioadă lungă de SECETĂ şi temperaturi caniculare!... MESAJE de SÂNZIENE. Trimite şi tu celor dragi cele mai frumoase urări în această zi de mare sărbătoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x