Antena Căutare

Vremea 24 aprilie. Prognoza meteo aduce cele mai proaste vești

Vremea din 24 aprilie aduce vești proaste despre vreme. Prognoza meteo anunta temperaturi mari, însă revin ploile însoțite descărcări electrice, furtuni cu fulgere izolate, in Bucuresti si la munte.

Vremea din 24 aprilie aduce vești proaste despre vreme. Prognoza meteo anunță temperaturi mari, însă revin ploile însoțite descărcări electrice, furtuni cu fulgere izolate.

Marți va ploua în averse pe arii extinse în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, în timp ce în sud și est acestea se vor semnala doar în mod local, însă intensitatea fenomenelor va fi mai ridicată datorită temperaturilor de până la 30 de grade din sud și sud-est. Descărcările electrice vor fi frecvențe iar izolat va cădea și grindină de dimensiuni mici, conform prognozei Vremea.ro. Vântul va suflă moderat în cea mai mare parte a țării, cu unele intensificări trecătoare la tare în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor situa în general între 18 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 20-25 de grade în Banat și Crișana, 25-30 de grade în Oltenia și Muntenia și 21-26 de grade în Dobrogea și Moldova.

Vremea din 24 aprilie în București

Potrivit prognozei meteo ANM, locuitorii Capitalei se vor bucura de vreme frumoasă și un cer în mare parte senin pe timpul zilei, însă lucrurile se vor schimba radical pe timpul nopții când ploile revin în forță. Temperaturile se vor încadra între 28°C și 10%. Vor fi furtuni cu fulgere izolate, iar cantitatea de precipitații crește până la 2 l/m².

Prognoza meteo pentru 24 aprilie la munte

La munte ploile vor începe încă din timpul zilei, iar temperaturile mai scad cu un grad. Așadar, vom avea maxime de 23°C și minime de 11°C. Cantitatea de precipitații va crește până la 1 l/m². Ploile se opresc noaptea, însă revin a doua zi.

Pentru că se apropie minivacanța de 1 mai, meteorologii ANM au anunțat prognoza meteo pentru Ziua Internațională a Muncii. Curioși să aflați ce v-a pregitit vremea?

Carabinierii italieni au găsit-o pe Anișoara, româncă dispărută în urmă cu o lună în Italia. Starea în care a fost desco... Nu stăm tocmai bine la capitolul lectură! O treime dintre români nu se ating nici măcar de o carte pe an!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x