Antena Căutare

Vremea 3 mai. Prognoza meteo cu temperaturi extreme. Vin ploile, grindina și descărcările electrice

Vremea din 3 mai anunta temperaturi mai ridicate decât în ziua precedenta, așadar prognoza meteo aduce o atmosferă de vara in toata regula.

Vremea din 3 mai anunță temperaturi mai ridicate decât în ziua precedentă, așadar prognoza meteo aduce o atmosferă de vară în toată regula.

Joi vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în toată țara. Vântul va suflă moderat în sud-vest și în nord-estul extrem și mai mult slab în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 22-27 de grade în Transilvania și Maramureș, 26-31 de grade în Banat și Crișana și 23-28 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate pe litoral, iar cele mai ridicate în estul Moldovei și în Luncă Dunării.

Cum va fi vremea în București

Potrivit prognozei meteo ANM, locuitorii din Capitală se vor bucura de o vreme deosebit de caldă, cu maxime de până la 28°C și minime de 13°C. Cerul va fi parțial înnorat însă nu vor fi condiții de ploaie.

Cum va fi vremea la munte

Tot mai cald este și la munte, unde se înregistrează maxime de 26°C și minime de 11°C. Șansele de precipitații sunt minime. Vremea frumoasă se va menține până vineri, urmând ca în weekend să revină ploile abundente.

Ministerul Sănătății: Un total de 12.000 de doze de imunoglobulină vor fi aduse în România... Da, se întâmplă în România! Tinerii sunt plătiţi pentru a se stabili aici. Ce sumă primeşti ca primă de instalare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x