Antena Căutare

VREMEA 3 martie. Fenomene meteo extreme în toată țara

VREMEA 3 martie. În primul weekend din luna martie vor fi precipitații mixte și polei, ninsori moderate cantitativ și strat consistent de zăpadă, precum și intensificări ale vântului.

VREMEA 3 martie. În primul weekend din luna martie vor fi precipitații mixte și polei, ninsori moderate cantitativ și strat consistent de zăpadă, precum și intensificări ale vântului.

Valorile termice diurne vor creşte faţă de ziua precedentă, îndeosebi în regiunile intracarpatice, unde se vor situa în jurul mediilor multianuale. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade, local, în estul şi sudul ţării şi 5...6 grade în nord-vest. Noaptea va mai fi ger în jumătatea de est a teritoriului, iar temperaturile minime la scara întregii ţări se vor situa între -18 grade în nord-est şi 0 grade în sud-vest.

A fost GER de au înghețat și pietrele, și noi. Meteorologii, în ALERTĂ! Cum va fi VREMEA în weekend!

Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor şi vor fi precipitaţii mixte, dimineaţa în vest şi sud, apoi şi în restul teritoriului. Vor fi depuneri de polei, mai ales la începutul intervalului, cu precădere în regiunile sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi pe litoral.

VREMEA 3 martie. Va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Banat și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Ninsorile vor fi moderate cantitativ, îndeosebi în sud-vestul țării, iar în zona Munților Banatului și în cea de vest a Carpaților Meridionali se va depune strat nou de zăpadă mai consistent, potrivit ANM.

Temporar intensificări ale vântului vor fi în sudul Banatului, unde rafalele vor atinge în general 55...60 km/h, precum și în zona montană înaltă, cu viteze de 70...90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse, de 40...50 km/h, vor fi și în regiunile extracarpatice.

 Prognoza Meteo. Cum va fi vremea în weekend... 3 martie 2018, zi de mare însemnătate pentru toți credincioșii din România! "Cu toții așteptam această minune de pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x