Antena Căutare

 Prognoza Meteo. Cum va fi vremea în weekend

Sâmbătă 3 Martie 2018, valorile termice vor fi in continuare in creștere, astfel încât temperaturile maxime se vor încadră intre -9 grade in nord-est si 5 grade in nord-vest, iar cele minime se vor situa intre -18 grade in Moldova si 0 grade in sudul Banatului.

Cerul va fi temporar noros si vor fi precipitații in general slabe, predominant sub formã de ninsoare in regiunile nordice si mixte, favorizând local depunerile de polei, in special in vestul si in sudul teritoriului. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri îndeosebi pe crestele montane si pe litoral.

În București, valorile termice vor fi in continuare in creștere astfel încât temperatura maximã se va situa in jurul a -2 grade, iar cea minimã va fi de -6…-4 grade. Cerul va fi temporar noros si vor fi condiții de precipitații slabe, mixte si polei. Vântul va suflă slab si moderat.

 Prognoza Meteo. Cum va fi vremea în weekend

Vremea, duminică, 4 martie 2018

Vremea va fi în general închisă. Valorile termice vor continua sã crească în regiunile intracarpatice şi în zonele de deal şi de munte, apropiindu-se de cele normale pentru aceastã perioadã, dar în restul teritoriului vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de rece. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade în Moldova şi 7 grade în Transilvania, iar cele minime în general între -8 şi 0 grade.

Cerul va fi mai mult noros şi îndeosebi ziua vor fi precipitaţii mixte, local în vestul şi în sudul teritoriului şi mai ales sub formă de ninsoare, pe arii restrânse în rest. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri izolate în sud şi în sud-vest.

Fenomen inexplicabil, într-o biserică din România. Oricine intră în ea se vindecă de orice boală: "Bolnavii de canc... VREMEA 3 martie. Fenomene meteo extreme în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x