Căutare Live

Vremea 5 iunie. Prognoza meteo anunta ploi torențiale, furtuni cu fulgere

Vremea din 5 iunie continuă cu ploi cu caracter torențial. Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere în formare după-amiază în București și la munte, dra și temperaturi ridicate.

Vremea 5 iunie

Pexels.com

Vremea din 5 iunie continuă cu ploi cu caracter torențial. Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere în formare după-amiază în București și la munte, dar și temperaturi ridicate.

Marți aversele de ploaie însoțite de descărcări electrice vor mai cădea local în regiunile intracarpatice, în timp ce în sud și est cerul va fi mai mult senin. Cantitățile de apa vor fi mai slabe de această data, doar cu totul izolat în nordul Carpaților Orientali urmând să se mai acumuleze până la 10-15 mm. Vântul va suflă slab aproape peste tot, cel mult slab până la moderat în nordul Transilvaniei și pe litoral.

Potrivit prognozei vremea.ro, temperaturile maxime de marți se vor încadra în general între 24 și 29 de grade în Transilvania și Maramureș și 27-32 de grade în restul teritoriului, cu cele mai ridicate valori așteptate în zonă Luncii Dunării.

Vremea din 5 iunie la București

În București sunt semnalate furtuni cu fulgere în formare după-amiază. Maxima zilei ste de : 29°C, iar minima 17°C. Vântul va fi variabil pe timpul nopții, cantitățile de apă care se vor strânge vor fi între 1 l/m² și 2 l/m.

Prognoza meteo pentru 5 iunie la munte

Furtuni cu fulgere în formare după-amiază și la munte, însă temperaturile vor crește semnificativ față de ziua precedentă. Maxima zilei va atinge 25°C, iar minima 13°C. Cerul se va menține parțial înnorat, iar ploile vor continua și în zilele următoare.

Ploile au fost însemnate în acesată perioadă, meteorologii de la ANM emițând luni, 4 mai, avertizări tip cod galben de ploi torențiale însoțite de descărcări electrice pentru județele Teleorman, Hunedoara, Bistrița- Năsăud, Maramureș, Arad, Argeș și Alba.

Un bărbat dă salvamarii în judecată, după ce aceștia i-au salvat viața! Motivul e incredibil... Răsturnare uluitoare de situație în cazul Colectiv! Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului, dezvăluiri incredib...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri