Antena Căutare

Vremea 6 iulie. Prognza meteo anunță temperaturi caniculare. Scăpăm de ploi

Vremea din 6 iulie se schimbă radical. Prognoza meteo anunță temperaturi caniculare și ploi restrânse. Vremea se ameliorează vizibil, după ce ANM a emis coduri galbene și portocalii de ploi pentru județele Constanța și Ialomița.

Vremea 6 iulie. Prognza meteo anunță temperaturi caniculare. Scăpăm de ploi
vremea 6 iulie 2018

Vremea din 6 iulie se schimbă radical. Prognoza meteo anunță temperaturi caniculare și ploi restrânse. Vremea se ameliorează vizibil, după ce ANM a emis coduri galbene și portocalii de ploi pentru județele Constanța și Ialomița.

Potrivit vremea.ro, vremea de vineri aspectul vremii se va mai ameliora în toate zonele țării, pe spații relativ extinse urmând să cadă averse de ploaie însoțite de frecvențe descărcări electrice și izolat de grindină. Doar local cantitățile de apa vor fi mai importante, de până la 20-30 de mm.

Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în sud-vestul extrem și în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 24 și 29 de grade în Transilvania și Maramureș, 27-31 de grade în Banat și Crișana, 29-34 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă litorala și în estul Deltei Dunării) și 26-31 de grade în Moldova.

Cum va fi vremea din 6 iulie în București

Vremea în Bucureșt se va schimba total, chiar dacă numai pentru o zi. Temperaturile cresc până la 31 de grade Celsius, iar cerul se va menține în mare parte senin. Vântul suflă moderat și scăpăm de ploi. Temperaturile minime la București scad până la 19°C. Vezi cum va fi vremea la București în acest weekend.

Prognza meteo pentru 6 iulie la munte

Prognza meteo este favorabilă și la munte unde ploile se vor ameliora pentru o zi. Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla moderat, iar minima nopții va fi de 14°C. Vremea se va schimba radical în weekend, iar temperaturile vor scădea simțitor. Află prognoza meteo ANM la munte pentru weekendul 7 - 8 iulie 2018.

O scriitoare, BĂTUTĂ de mai mulți bărbați... „DIN GREȘEALĂ”. Motivul este HALUCINANT... Circulația în Capitală, BLOCATĂ după un accident rutier!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x