Antena Căutare

Vremea 7 iunie. Prognoza meteo anunță furtună! Când scăpăm de ploi

Vremea din 7 iunie își menține tonul instabilității termice. Prognoza meteo anunță furtună și inundații în multe zone ale țării! Când scăpăm de ploi.

Vremea 7 iunie. Prognoza meteo anunță furtună! Când scăpăm de ploi
vremea si prognoza meteo 7 iunie 2018

Vremea din 7 iunie își menține tonul instabilității termice. Prognoza meteo anunță furtună și inundații în multe zone ale țării! Când scăpăm de ploi.

Potrivit vremea.ro, joi vor cădea averse de ploaie (în general slabe cantitativ) însoțite de descărcări electrice și răzleț de grindină de dimensiuni mici pe spații relativ extinse în jumătatea vestică a teritoriului, în timp ce în cea estică astfel de fenomene își vor face apariția doar izolat. Vântul va suflă moderat în sud-est și mai mult slab în restul zonelor țării.

Maximele termice vor urcă la prânz până spre 24-29 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (din nou cu valori ușor mai scăzute așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 26-31 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 21-26 de grade în Moldova.

De altfel, ANM a emis în fiecare zi din săptămână avertizări tip cod galben și cod portocaliu de frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și averse bogate ce au depășit chiar 20..25 l/mp.

Vremea din 7 iunie la București

Locuitorii din Capitală să se pregătească de o zi cu furtuni cu fulgere în formare după-amiază, dar și pe timpul nopții. Temperaturile se mențin ridicate, cu valori între 29°C și 16°C. Vântul suflă moderat cu 15 - 25 km/h, pe direcția ENE. Șansele de ploaie sunt extrem de ridicate (80%), iar cantitățile de apă ce se vor strânge sunt însemnate - 4 l/m². Vineri, ploile vor înceta în București.

Prognoza meteo pentru 7 iunie la munte

La munte sunt semnalate furtuni cu fulgere dimineața și noaptea. Temperaturile au valori între 25°C și 14°C. Vântul va fi variabil, șansele de ploaie sunt mari, iar cantitatea de apă va atinge 6 l/m². De asemenea, potrivit prognozei metei, ploile își vor restrânge aria considerabil vineri.

Luna extremelor! După ploile torențiale și grindină, urmează CANICULĂ! Zonele în care temperaturile vor urca până la 36 ... Vremea 6 iunie. Prognoza meteo anunță caniculă și furtuni cu fulgere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x