Antena Căutare

VREMEA 9 MARTIE. De la geci de iarnă, la tricouri! Prognoza METEO România pentru VINERI

Unde va fi cel mai cald!

VREMEA 9 MARTIE România. Primăvară cu temperaturi generoase. Dacă săptămâna trecută iarna făcea ravagii în toată țara, iată că vineri, 9 martie, ne așteaptă temperaturi tot mai ridicate.

Încă nu ne putem scoate tricourile din dulap, însă vremea, la final de săptămână, este cât se poate de promițătoare. Temperaturile din data de 09 martie 2018, pleacă de la -4° C, la munte, şi ajung până la 6° C, în Vest.

Meteo ANM, 09 martie 2018, în ţară. În Sud şi Sud-Est vom avea parte de ploaie ușoară, iar temperaturile vor porni de la -1° C, în Slobozia şi vor ajunge la 2° C, în Târgovişte. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 80%, cu nori.

Vremea 9 martie la munte. Vântul va bate cu o viteză de până la 4 km/h, şi vom avea parte de. Minima va fi de -4° C, în Miercurea Ciuc, iar maxima va fi de -0° C, în Râmnicu Vâlcea. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 80%, cu nori.

În Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 12 km/h, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Minima va fi de 1° C, în Oradea, iar maxima va fi de 6° C, în Reşiţa. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

În Sud Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 16 km/h, şi vom avea parte de ploaie ușoară. Minima va fi de -2° C, în Craiova, iar maxima va fi de 3° C, în Calafat. Afara va fi înnorat.

În Centru, vântul va bate cu o viteză de până la 4 km/h, şi vom avea parte de . Minima va fi de -1° C, în Sibiu, iar maxima va fi de 1° C, în Alba Iulia. Afara va fi înnorat.

În Nord Est si Est vom avea parte de câțiva nori, iar temperaturile vor porni de la -3° C, în Iaşi şi vor ajunge la 2° C, în Galaţi. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 32%, cu nori.

Temperaturile din Nord vor fi cuprinse între -4° C şi 2° C, minima fiind atinsă în Suceava, iar maxima în Baia Mare. Vom avea parte de ploaie ușoară. Viteza vântului va ajunge până la 6 km/h. Afara va fi înnorat.

METEO 9 martie București.Temperatura, în Bucureşti nu va depăşi -0 ° C. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 32%, cu nori. Minima zilei va fi de -0° C, şi vom avea parte de nori împrăștiați. Viteza vântului va ajunge pana la 5km/h.

În weekend, temperaturile continuă să crească, așadar nu este exclus să petrecem primul sfârșit de săptămână în tricou!

sursa: lonews.ro

Pirotehniștii ieșeni au detonat o bombă de aviaţie descoperită în centrul comunei Leţcani!... Vremea schimbă foaia! Meteorologii au făcut anunţul. Prognoza meteo pentru următoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x