Căutare Live

România, lovită de furtuni violentă și bucăți mari de gheață. Oamenii, avertizați prin RO-ALERT să rămână în case: ”Vremea extremă a făcut ravagii!”

Ploile torențiale care s-au abătut în ultimele ore, în mai multe localități din țară, au făcut ravagii.

Cel mai afectat a fost oraşul Zalău, unde furtuna care a avut forţa unui uragan, a smuls mai mulţi copaci şi a avariat zeci de maşini. Ba mai mult, oamenii au primit atenționări RO-ALERT să rămână în casă.

Cum va fi vremea, în următoarele patru săptămâni. Când se va putea merge la plajă, în România

De asemenea, la Vaslui, viiturile au blocat circulaţia pe două drumuri judeţene. Zeci de autoturisme au rămas blocate mai bine de trei ore. Printre ele, şi o ambulanţă care trebuia să ajungă urgent la o bătrână aflată în stare gravă. Femeia s-a stins între timp, potrivit Antena 3.

O furtună puternică a făcut ravagii și la Galați, unde în anumite cartiere din oraș, stâlpii de curent au căzut peste maşini şi le-au distrus în totalitate.

Vine potopul în România! ANM a emis și un cod roșu de ploi. Precipitații în toată țara, până sâmbătă

Furtuna puternică a pus la pământ zeci de copaci şi mai multe străzi au fost inundate.

De asemenea, la Neamț, ploaia cu grindină şi vijelia au rupt mai mulţi arbori şi stâlpi de electricitate care au căzut pe carosabil şi au îngreunat circulaţia.

În câteva comune din apropierea oraşului, a plouat cu bucăți de gheață mari cât oul de găină.


Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Peste 170.000 de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris pentru a susţine Evaluarea Naţională, care începe luni...
Ultimele știri