Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Raman cu tine

Vremea face ravagii! Lista drumurilor județene închise

Vremea face ravagii! Din cauza condițiilor meteo nefavorabile mai multe drumuri din judetul Vaslui sunt inchise. Lista celor sase tronsoane inchise la aceasta ora.

Vremea face ravagii! Din cauza condițiilor meteo nefavorabile mai multe drumuri din județul Vaslui sunt închise. Lista celor șase tronsoane închise la această oră.

Vineri, vremea va fi în general închisă, cu precipitații mai ales seara și noaptea. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie ceea ce va determina apariția poleiului. În dimineața zilei de vineri grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12...16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -5 și 0 grade în Moldova, Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul Moldovei) și -1…4 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

Vremea în weekend. Prognoza meteo anunță ger și ninsori puternice

Lista drumurilor închise. Infotrafic 11 ianuarie

Potrivit dcnews.ro:

"Am închis mai multe drumuri judeţene deoarece sunt probleme din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic. Avem rugămintea la cetăţeni să nu pornească la drum decât dacă este absolut necesar, pentru a nu îngreuna activitatea drumarilor", a declarat, vicepreşedintele CJ Vaslui, Ciprian Trifan.

Drumurile judeţene închise temporar circulaţiei sunt: DJ 284 Arsura - Ghermăneşti, DJ 247 Codăeşti - Emil Racoviţă, DJ 244C Pădureni - Urlaţi, DJ 244K Muntenii de Sus - Tanacu, DJ 245 A Lipovăţ - Bogdana şi 248A Rafaila - Sofroneş.

Ciprian Trifan a precizat că, din cauza viscolului, pe anumite tronsoane nu se poate interveni cu utilaje, drumarii urmând să acţioneze atunci când condiţiile meteorologice vor permite.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro