Antena Căutare

Vremea intra intr-un proces de incalzire. Vezi prognoza!

Dupa gerul de dimineata, astazi vremea va ramane deosebit de rece si peste zi. La pranz mercurul din termometre nu va trece in nicio zona peste pragul de inghet - la scara intregii tari sunt prognozate valori intre minus 10 si 0 grade, chiar sub minus 10 grade in depresiuni.

Joi va fi tot o dimineata geroasa in cea mai mare parte a tarii, cu exceptia regiunilor vestice, unde inca din cursul noptii se va simti influenta aerului mai cald dinspre vestul si sud-vestul continentului.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Vremea, inca rece pentru aceasta data, va intra intr-un proces de incalzire ce se va resimti mai bine in vest, la deal si la munte. Sunt prognozate la amiaza valori cuprinse intre minus 5 si plus 3 grade in Dealurile Banatului si pe litoral. Local mai ninge in vestul si nord-vestul tarii. In restul zonelor soarele va fi mai generos, dar dimineata la campie va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura sau fulguiala.

In Capitala, dupa o dimineata geroasa, temperatura aerului nu trece la pranz de minus 4 - minus 3 grade. Temporar cerul va fi acoperit de nori, iar dimineata va fi ceata cu depunere de chiciura, anunta realitatea.net.

Vineri in regiunile sudice, centrale si de est se aduna norii si pe arii restranse ninge slab. In restul teritoriului iese soarele, iar sansele de precipitatii sunt mici. Vantul prinde putere in sudul Moldovei, Dobrogea, Muntenia si Oltenia. Temperatura aerului insa, mai creste usor, iar la pranz sunt intre minus 4 si plus 6 grade. In zonele joase vor mai fi conditii de ceata.

In Capitala vineri vor fi minus 2 - minus 1 grad, dar vantul tot mai serios va accentua senzatia de frig. Cerul se innoreaza, iar spre seara sunt conditii de ninsoare slaba.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Urmarire cu focuri de arma in Capitala... Consilierii generali au aprobat reabilitarea Cimitirului Bellu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x