Antena Căutare

Vremea la mare și temperatura apei mării. Prognoza meteo pe litoral 14 zile până pe 21 iulie

Cum va fi vremea la mare în următoarele 14 zile și la ce temperaturi ca ajunge apa mării. Românii care vor să-și petreaca vacanța la mare luna aceasta trebuie să știe vremea va fi în mare parte însorită și caldă. Aversele vor apărea sporadic, în special după-amiaza. Iată prognoza meteo pe două săptămâni, până pe 21 iulie.

Vremea la mare și temperatura apei mării. Prognoza meteo pe litoral 14 zile până pe 21 iulie Galerie
Prognoza meteo pe litoral 14 zile până pe 21 iulie

Cum va fi vremea pe litoral, în următoarele 14 zile

Furtunile periculoase, ploile puternice şi temperaturile scăzute vor fi prezente în luna iunie în nordul şi centrul ţării, în timp ce în sud-est canicula va face prăpăd. În Dobrogea, în cea mai mare parte a intervalului, va predomina vremea călduroasă, cu zile caniculare în vestul regiunii.

Potrivit prognozei meteo emisă de Aministrația Națională de Meteorologie, până pe 21 iulie, temperaturile pe timpul zilei se vor păstra constante, adesea depășind pragul caniculei. În medie, valorile termice vor ajunge la 27-28 de grade Celsius, în zona de nord a litoralului, ceva mai scăzute fiind prognozate în sud. În jurul datei de 15 iulie este estimat un regim termic mai ponderat, cu valori diurne de 26 grade.

Vremea la mare și temperatura apei mării. Prognoza meteo pe litoral 14 zile până pe 21 iulie

Foto: meteoblue.com

Spre finalul lunii iulie, temperaturile maxime vor înregistra o ușoară creștere, depășind pe alocuri 28 de grade Celsius. În general probabilitatea de ploaie va fi redusă în majoritatea zilelor din intervalul de referinţă.

Citește și: Prognoza meteo. Cum va fi vremea până pe trei august. Temperaturile împart România în două

Temperatura apei mării în următoarele 14 zile

Prognoza referitoare la temperatura apei mării este disponibilă pentru următoarele 14 zile pe meteoblue.com. Conform datelor furnizate de meteorologi, temperatura apei mării se va situa în jurul valorilor de 23-24 de grade Celsius, valori normale pentru această dată din calendar.

Vremea la mare și temperatura apei mării. Prognoza meteo pe litoral 14 zile până pe 21 iulie

Foto: meteoblue.com

Alertă! Grupul de Comunicare Strategică lansează un APEL public la respectarea cu strictețe a regulilor. Ce ne este ceru... Situație alarmantă în România din cauza COVID-19. Care este județul în care cazurile de coronavirus au explodat în ultim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x