Antena Căutare

Vremea nu ţine cu noi în acest weekend, meteorologii spun că vom avea timp de toamnă: cu ploi și vijelii

Nu vom vedea prea mult soare în acest sfârşit de săptămână. Meteorologii au emis o avertizare meteorologică de ploi pentru toată ţara.

Nu vom vedea prea mult soare în acest sfârşit de săptămână. Meteorologii au emis o avertizare meteorologică de ploi pentru toată ţara.

De mâine seară, vremea rea cuprinde toată ţara. Vom avea parte de ploi, vijelii, iar temperaturi scad brusc. Pe alocuri ploile vor fi torenţiale, va cădea grindina şi vor fi multe fenomene electrice. La munte se vor strânge şi 40 de litri/mp. Mare va fi şi ea agitată, aşa că nici vorbă de baie.

Temperaturile vor avea şi ele de suferit. Mâine, vremea se menţine caldă încă şi vom avea o maximă de 30 de grade. Duminică, însă, nu vor fi mai mult de 26 de grade Celsius în toată ţara. Luni, ploile încă vor mai fi prezente, dar temperatura urcă spre 30 de grade. De marţi, ne revedem cu soare, iar termometrele vor indica şi 32 de grade.

Ar fi o varianta, mâine va fi cald, dar de duminică se răceşte şi aici. Că de altfel în toată ţară.
Vremea nu ţine cu noi în acest weekend, meteorologii ne ameninţă cu o informare de ploi, vijelii şi vreme rece. De sâmbătă seară fenomenele extreme vor acoperi treptat toată ţară, vor fi ploi torenţiale, grindină şi fenomene electrice, la munte se vor strânge cele mai mari cantităţi, 35 -40 litri/mp. Duminică vom avea o vreme autentică de toamna, pe lângă vremea ploioasă şi temperaturile vor fi foarte scăzute, nu vor fi mai multe de 18.26 grade. Nici litoralul nu va fi ocolit de această vreme, pe lângă averse în aceată zona şi vântul va fi foarte activ, astfel că valurile îi vor ţine departe pe turişti de mare.

În intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și, pe arii restrânse, grindină și intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp și pe spații restrânse 35.40 l/mp.

În a doua parte a zilei de sâmbătă, 15 iulie și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică astfel de fenomene vor fi frecvente în regiunile nordice, nord-estice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte și se vor semnala local în restul teritoriului.

Duminică, 16 iulie, temporar va ploua, iar în cea mai mare parte a țării vremea va fi răcoroasă.

Se închide staţia de metrou Pipera. Oamenii au luat pe sus o mașină blocată pe șinele de tramvai... Patriarhia Română confirmă că episcopul Corneliu al Huşilor apare în înregistrarea compromițătoare alături de un tânăr s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x