Antena Căutare

Iarna își intră în drepturi! Primele probleme după ninsorile viscolite! Autoritățile au făcut anunțul!

Valul de aer polar care a pătruns în România în ultimele ore a dus la scăderea bruscă a temperaturilor și, mai mult de atât, vântul puternic și ploile au afectat rețelele electrice. 

Valul de aer polar care a pătruns în România în ultimele ore a dus la scăderea bruscă a temperaturilor și, mai mult de atât, vântul puternic și ploile au afectat rețelele electrice.

Conform Agerpres, două sate din Harghita sunt nealimentate, miercuri dimineaţa, cu energie electrică din cauza ploii şi a vântului care au afectdrumarii au intervenit pe DN 13B, în pasul Bucin, unde a nins în cursul nopţii.at reţelele electrice, iar

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că în satele Capul Corbului, din comuna Corbu, şi satul Atia, din comuna Corund, sunt nealimentaţi cu energie 160 de consumatori, după ce ploaia şi vântul au afectat două reţele de medie tensiune şi două posturi de transformare.

Echipe de la Electrica vor interveni pentru remedierea defecţiunilor.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Adrian Pănescu, a precizat că lucrătorii Secţiei de Drumuri Naţionale au acţionat cu material antiderapant pe DN 13B, Gheorgheni-Praid, în pasul Bucin, după ce în cursul nopţii de marţi spre miercuri a nins şi s-a aşternut un strat de zăpadă de 1-2 centimetri, scrie Agerpres.

Nou proiect de lege care-i vizează pe românii din străinătate. Ce se schimbă din 2019?... Salarii majorate de la 1 noiembrie. Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță în 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x