Antena Căutare

Vremea se răceşte în toată ţara! Prognoza meteo pentru 5 şi 6 noiembrie

După câteva zile cu temperaturi normale pentru această perioadă, meteorologii ne anunţă că vremea începe să se răcească de vineri.

jurnalul.ro

După câteva zile cu temperaturi normale pentru această perioadă, meteorologii ne anunţă că vremea începe să se răcească de vineri.

Joi, 5 noiembrie, în majoritatea zonelor ţării, vremea se va menţine frumoasă, cu cer senin, iar ziua va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru prima decadă a lunii noiembrie, cu precădere la deal şi la munte.

În schimb, pe arii restrânse în zonele joase în special din centru, din vest şi din sud-est, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, izolat vor fi condiţii de burniţă, astfel că valorile termice se vor situa în jurul normelor specifice datei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 9...10 grade izolat în vest şi centru până la 18...19 grade în dealurile sudice. Minimele termice vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7 grade pe litoral.

Vineri, 6 noiembrie, vremea se va răci în toată ţara, astfel că doar în zonele montane şi în Subcarpaţii Getici încă va fi mai cald decât în mod obişnuit. În restul teritoriului, valorile termice la amiază vor deveni apropiate de mediile climatologice ale datei, iar în nordul Moldovei, în Dobrogea, dar şi în zonele joase din Banat şi Crişana, unde ceaţa şi nebulozitatea joasă ce vor apărea dimineaţa şi noaptea pot persista şi peste zi, va fi o vreme rece. Izolat vor fi condiţii de burniţă. În celelalte zone cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade, uşor mai ridicate în dealurile Olteniei, iar cele minime între -5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 6 grade pe litoral.

Fără căldură şi apă caldă timp de trei zile! Anunţul a fost făcut de autorităţi... A fost înregistrat primul apel de urgență prin 113! Ce se întâmplă dacă faci acest lucru...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x