Antena Căutare

Vremea se schimbă radical! Meteorologii au anunțat ce ne așteaptă în zilele următoare

Meteorologii anunţă că vremea se va răci puternic în zilele următoare şi se va instala gerul în mai multe zone din ţară.

Meteorologii anunţă că vremea se va răci puternic în zilele următoare şi se va instala gerul în mai multe zone din ţară.

JOI. Vremea se va răci, devenind geroasă noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -12...-10 grade. Cerul va fi temporar noros. În primele ore ale zilei vor fi condiţii de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Spre sfârşitul nopţii vor fi condiţii de ceaţă şi chiciură.

VINERI. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, geroasă dimineaţa. Cerul va fi temporar noros ziua și acoperit noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimă de -9...-7 grade. Vor fi condiţii de ceaţă.

SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor rămâne sub mediile climatologice specifice perioadei. Vremea va fi în general închisă, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de -1...0 grade, iar cea minimă de -7...-5 grade, posibil mai coborâtă în zona preorășenească.

Află AICI cum va fi vremea în restul țării!

IMAGINI ÎNFIORĂTOARE. O ambulanță A LUAT FOC în drum spre spital. Înăuntru este şi o pacientă!... Cutremur în Vrancea! România s-a zguduit iar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x