Căutare Live

Vremea se strică! Prognoza meteo anunță vânt și ploi

Vremea din 5 aprilie 2018 se strica: vin ploile. Prognoza meteo anunța temperaturi mari, dar se intorc ploile. 

Vremea din 5 aprilie 2018 se strică: vin ploile. Prognoza meteo anunță temperaturi mari, dar se întorc ploile.

Vremea în Săptămâna Patimilor se va menține caldă. În jumătatea de vest a teritoriului cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ extinse. În restul teritoriului înnorările vor fi trecătoare și ploile izolate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în estul țării. Temperaturile sunt mari, cele maxime fiind de 23 de grade Celsius. Dimineața și nopatea vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea din 5 aprilie în București

În Capitală, vremea este în încălzire, maxima fiind de 23 de grade Celsius, iar minimele de 11 grade Celsius. Prognoza meteo ANM anunță că cerul se menține parțial înnorat, iar noaptea sunt averse. Vineri va ploua toată ziua.

Prognoza meteo din 5 aprilie la munte

Și la munte, temperaturile sunt mari, dar plolile și vântul vor persista întreaga zi. Ploile vor continua și în Vinerea Mare, urmând ca norii să se disperseze abia în ziua de sâmbătă.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Să te ferească Dumnezeu să te îmbolnăvești! Cât te costă să te internezi într-un spital de stat din România. Te ruinează...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri