Antena Căutare

Vulpița, revenire incendiară după carantină! Veronica vrea să spargă iarăși topurile. Cum s-a postat focoasa de la Blăgești

Recent, Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct” a fost depistată cu noul coronavirus (Covid-19) și a fost nevoită să stea în carantină, până când testele vor indica un rezultat negativ și va fi confirmat faptul că s-a vindecat. Imediat ce perioada de carantină s-a infalizat, focoasa vulpiță a și apărut în forță!

Vulpița, revenire incendiară după carantină! Veronica vrea să spargă iarăși topurile. Cum s-a postat focoasa de la Blăgești Galerie
Vulpița, revenire incendiară după carantină! Veronica vrea să sparcă iarăși topurile. Cum a s-a postat focoasa de la Blăgești

Vulpița și-a făcut apariția în studioul lui Edy Talent! Pesemne că îndrăgita Veronica ne preătește o nouă surpriză muzicală așa cum ne-a obișnuit!

Aceasta vrea să spargă iar topurie, așa că s-a gândit să posteze un mic filmuleț pe instagram în care apare în studioul manelistului Edy Talent! Se pare că i-a prins bine carantina micuței vedete de la Antena1.

Vulpița Veronica, mesaj neașteptat pentru fanii de pe Instagram

Invitata emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 s-ar fi infectat în timpul unei vizite în Blăgești. În scurt timp, emisiunea a fost oprită, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Recent, Veronica Stegaru din Blăgești a transmis fanilor un mesaj complet neașteptat, la ceva timp după ce a fost confirmată cu noul coronavirus (Covid-19):

„Încă puțin și ieșim din carantina. Sper ca și voi va simțiți bine așa cum sunt și eu.️”, a fost mesajul Vulpiței postat pe Instagram.

citește și: Răspuns surprinzător pentru fani! Vulpița Veronica, mesaj acid pe Instagram: „Să vă abțineți de la comentarii fără rost”

Fanii acesteia s-au bucurat din plin să descopere că tânăra se simte mai bine și că se pregătește să primească marea veste a vindecării.

Poza a adunat aproximativ șase mii de reacții și numeroase comentarii din partea fanilor în doar câteva ore, semn că Vulpița Veronica este extrem de iubită de către fanii săi de pe Instagram.

Ministerul Sănătății: "Să măsori temperatura elevilor este inefcient!" Care sunt noile măsuri ce ar urma să fi... "Voiau să se căsătorească, să aibă copii". Un tânăr a decedat, iar iubita acestuia se află la spital în urma u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x