Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Răspuns surprinzător pentru fani! Vulpița Veronica, mesaj acid pe Instagram: „Să vă abțineți de la comentarii fără rost”

Vulpița Veronica din Blăgești, soția lui Viorel Stegaru, și-a lăsat fanii fără cuvinte atunci când a dat un răspuns surprinzător, pe pagina sa de Instagram!

Vulpița Veronica face senzație pe Instagram

Recent, Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct” a fost confirmată cu noul coronavirus. Cea care a confirmat informația a fost chiar Mirela Vaida, pentru cei de la Observator.

VULPIȚA VERONICA, RĂSPUNS ACID PENTRU UN FAN DE PE INSTAGRAM

Chiar dacă se desfășoară o anchetă în acest caz, realizatorii emisiunii Acces Direct sunt de părere că au fost îndeplinite toate măsurile de siguranță pentru ca cei prezenți în platou să fie în siguranță. Potrivit acestora, cel mai probabil, Vulpița Veronica din Blăgești s-a infectat cu noul coronavirus atunci când a fost în vizită acasă.

CITEȘTE ȘI: Prima poză postată de Vulpița Veronica, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19! Detaliul îngrijorător observat de fani

Chiar dacă este bolnavă, Vulpița Veronica a rămas la fel de activă pe pagina sa de Instagram, recent postând chiar o fotografie din ultima sa călătorie, la munte.

Imaginea a făcut senzație printre fani și a adunat instant mai bine de opt mii de Like-uri.

„Cu gândul la plimbare... 🙂🙂 Poza e veche, sa va abțineți de la comentarii fără rost”, a scris Vulpița Veronica din Blăgești, pe pagina sa de Instagram, semn că tânăra a prins curaj și a învățat să-și pună la punct fanii prea îndrăzneți.

CITEȘTE ȘI: Mesajul postat de Mirela Vaida, după ce și-a făcut testul Covid-19! Mii de oameni au reacționat

Răspunsul a fost extrem de neașteptat, căci toată lumea se aștepta ca Vulpița Veronica să fie ceva mai timidă.

Totuși, sătulă probabil de gurile rele și de bârfe, soția lui Viorel Stegaru din Blăgești i-a pus la punct pe cârcotași.

Recomandari