Antena Căutare

Zeci de familii din Arad au fost inselate de o firma care se ocupa de montarea centralelor individuale de gaz

Au vrut sa faca economie si acum stau in frig, in propriile apartamente. Zeci de familii din Arad au platit scump ca sa-si monteze centrale individuale pe gaz. Nu stiau insa ca firma care s-a angajat sa faca lucrarile nu este autorizata. Ba mai mult, dupa ce a incasat avansul, patronul a abandonat treaba si a disparut

E foarte frig! De asta se plang acum zeci de aradeni care au vrut sa-si monteze centrale pe gaz in apartamente. S-au debransat de la incalzirea centralizata si, in prag de iarna, au ramas in frig si cu banii dati. Oamenii sunt disperati ca vine gerul si vor ingheta in case.

1900 de lei au dat doar pentru coloana principala. Iar pentru asta au facturi si chitante pentru ca cel pe care l-au platit a subcontractat aceasta faza a lucrarii unei firme autorizate, ce si-a facut bine partea ei de treaba.

Astfel, barbatul a castigat increderea oamenilor si i-a convins sa plateasca si pentru restul lucrarilor din apartamente. Chiar a montat una dintre centrale. Apoi a disparut.

Se poate intampla sa fie instalatia facuta de o firma neautorizata si din cauza asta intalatia ramane nepusa in functiune. Tevile ce s-au montat in casa nu au nicio valoare.

Doar ca lucrarile nu au fost finalizate nici pana acum. Asa ca oamenii au incercat sa dea de cel care le-a luat banii. Nu l-au gasit, asa ca au luat drumul politiei. Oamenii legii avertizeaza si ei ca lucrarile pentru instalatiile de gaz trebuie efectuate numai de firme autorizate de Autoritatea Nationala de Reglemetare in domeniul energiei.

Doi batrani sarmani din Cluj Napoca, oropsiti de soarta si de boala... Elevii unei scoli din Bistrita au protestat in semn de solidaritate, dupa demiterea directorului institutiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x