Antena Căutare

Zile libere 2018 școală. Câte zile libere au elevii de Sfantul Andrei?

Zile libere 2018 școală. Data când pică Sfântul Andrei va fi o zi liberă de care vor benificia școlarii și studenții, dar și cadrele didactice. Sfântul Andrei 2018 pică pe 30 noiembrie și figurează în calendarul de zile libere legale în România.

sfantul andrei

Zile libere 2018 școală. Data când pică Sfântul Andrei va fi o zi liberă de care vor benificia școlarii și studenții, dar și cadrele didactice. Sfântul Andrei 2018 pică pe 30 noiembrie și figurează în calendarul de zile libere legale în România.

zile libere

Pe 30 noiembrie, de sărbătoarea religioasă a Sfântului Andrei, vor beneficia și alte catogorii de români. Cei care sunt nevoiți să muncească vor primi compensații legale.

Astfel, potrivit prevederilor legale in vigoare, angajatii care sunt nevoiti sa lucreze in zilele considerate libere, vor primi în plus la salariu, adică ziua lucrata va fi platită dublu, sau vor avea liber într-o alta zi aleasa de ei (angajați).

Cei care lucrează în zilele libere au dreptul la compensații legale.

Sfântul Andrei 30 noiembrie 2018 pică într-o zi de vineri, așadar, data poate fi legată de zilele de weekend, iar de sărbătoarea Sfântului Andrei, românii vor beneficia de trei zile libere.

Următoarele zile libere în 2018 vor fi: 1 decembrie — Ziua Națională a României
25 decembrie, 26 decembrie — Crăciunul.

Câte zile sunt libere de Sfântul Andrei 30 noiembrie 2018... Se pregăteşte o nouă reformă în Educaţie! Specialiștii, avertisment dur: ”Schimbările ar putea duce la un dezastru în în...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x