Antena Căutare

ZILE LIBERE 2018. Veste extraordinară pentru angajaţi: Au fost aprobate încă DOUĂ ZILE LIBERE!

ZILE LIBERE 2018. Guvernul aprobă o minivancanţă la mijlocul lunii august, legând sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, din 15 august, de weekendul 18-19 august.

ZILE LIBERE 2018. Guvernul aprobă o minivancanţă la mijlocul lunii august, legând sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, din 15 august, de weekendul 18-19 august.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ZILE LIBERE până la sfârşitul anului 2018:

15 august (miercuri) – Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie (vineri) – Sfântul Andrei

1 decembrie (sâmbătă) – Ziua Naţională a României

25 decembrie (marți) – Crăciunul

26 decembrie (miercuri) – a doua zi de Crăciun.

La acestea se adaugă două zile pentru fiecare dintre cele 3 sărbători religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decât cele creştine, pentru persoanele aparţinând acestora.

Angajatorii au obligația de a acorda aceste zile libere salariaților sau să acorde compensații angajaților care trebuie să se prezinte și în aceste zile la lucru. Salariații care trebuie să lucreze și în zilele nelucrătoare de sărbătoare legală sunt, în general, angajați ai unor unități medicale, unități de alimentație publică și unități de producție „cu foc continuu”.

Atenție mare, șoferi! Traficul din București va fi restricționat timp de trei zile! Care sunt rutele ocolitoare... România s-a cutremurat din nou! Două seisme s-au produs astăzi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x