Antena Căutare

Sorina, fetița luată cu forța de lângă asistenții maternali, a ajuns la familia adoptivă! Primele imagini alături de noii părinți

Sorina, fetița de opt ani care a fost luată cu forța de lângă asistenții maternali care au îngrijit-o în ultimii ani, a ajuns la familia care trăiește în SUA și care a închiriat un apartament în Craiova. 

Sorina, fetița de opt ani care a fost luată cu forța de lângă asistenții maternali care au îngrijit-o în ultimii ani, a ajuns la familia care trăiește în SUA și care a închiriat un apartament în Craiova.

Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la PS News, aceasta și-a revenit din șocul prin care a trecut, dovadă fiind și imaginile făcute publice.

Citește și: Oamenii au ieșit în stradă la Baia de Aramă, după ce fetița de opt ani a fost luată cu mascații: ”Sorina merită un loc în România!”

”Copilul e foarte bine, şi-a revenit, a mâncat, şi-a desfăcut cadourile şi se joacă cu fratele său. Pe drum copilul şi mama adoptivă au discutat şi au făcut un pact, au convenit că vor fi bune prietene, cu o condiţie ca mama adoptivă să o lase să se facă ce vrea ea când va fi mare”, au declarat pentru PS News apropiaţi ai familiei.

Citește și: O fetiţă de 8 ani, luată de poliţişti din casa asistentului maternal care a crescut-o

Fetița în vârstă de opt ani, din Baia de Aramă, a fost adoptată de o familie de români din America, după ce a fost refuzată de 122 de familii, pe motiv că e de etnie romă. Ba mai mult, chiar asistentul maternal care a avut-o în grijă a refuzat de două ori să o adopte.

Citește și: O fetiță a fost smulsă de mascați din familia unde a crescut, pentru a fi trimisă în SUA! "Au lovit-o cu capul de ciment!"

Trei universități din România dispar din clasamentul internațional QS. Iată criteriile și locul pe care îl ocupă Univers... Cutremur cu magnitudinea 4,2 în judeţul Buzău la ora 3:19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x