Antena Căutare

15 titluri de campion. 180 de jocuri pentru România. Angajat în hipermarket. Povestea incredibilă a hocheistului Cătălin Geru

Îi trebuie două camere pentru a-şi pune toate trofeele şi distincţiile dobândite de-a lungul carierei şi nici măcar atunci n-ar fi sigur că are loc. După ani întregi de succese, hocheistul Cătălin Geru a ajuns să se angajeze într-un hipermarket pentru a supravieţui

Îi trebuie două camere pentru a-şi pune toate trofeele şi distincţiile dobândite de-a lungul carierei şi nici măcar atunci n-ar fi sigur că are loc. După ani întregi de succese, hocheistul Cătălin Geru a ajuns să se angajeze într-un hipermarket pentru a supravieţui!

Îţi este greu să crezi şi te gândeşti că undeva trebuie să fie o confuzie. Speri să fie o coincidenţă de nume sau măcar o asemănare fizică. Din păcate, în special pentru el şi în general pentru societatea noastră, nu e nicio greşeală! E viaţă. Şi e grea.

Lui Cătălin Geru i-a plăcut la nebunie hocheiul şi l-a prestat la cel mai înalt nivel. Are 15 titluri de campion naţional cu Steaua Bucureşti, 17 cupe ale României şi 180 de apariţii în "tricolor". A prins 14 campionate mondiale şi, pe deasupra, în două a fost declarat cel mai bun om al turneului, iar în alte trei a ieşit golgeter.

Ajuns la 45 de ani, Geru n-a agăţat patinele în cui. Joacă pentru Dunărea Galaţi şi o face bine de tot. Cu 13 goluri înscrise, e liderul marcatorilor în prima ligă. Şi pentru că nu s-a dat niciodat la o parte din faţa muncii, Cătălin şi-a mai luat un serviciu.

"Nu mă plâng și nu îmi este rușine cu ceea ce fac, căci nu m-am dat niciodată în spate de la muncă. Sunt tată, am doi copii de crescut și trebuie să muncesc", a declarat hocheistul pentru antidotul.ro.

S-a angajat într-un hipermarket din Galaţi, acolo unde aranjează marfa în rafturi. El, cel care are nevoie de raioane pentru trofee, cel care a purtat cu mândrie steagul României.

Un magician curajos! A făcut un fan al lui Arsenal să-şi arunce tricoul după ce i-a schimbat emblema... Olimpismul la români: Iarna pe oliță sau cum închiriem bob și sanie de 90 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x