Antena Căutare

21.00, Antena 1, live VIDEO: Meciul de foc prelungeste circulatia metroului cu o ora si restrictioneaza traficul!

Garniturile de metrou vor circula astazi pana la ora 24.00, informeaza Metrorex. Masura a fost luata pentru a veni in sprijinul suporterilor care vor lua parte la meciul Romania-Olanda , disputa care va incepe la ora 21.00, pe Arena Nationala, si va fi transmisa in direct pe Antena1 si liveVIDEO pe a1.ro.  


Trenurile de metrou vor circula in aceasta seara cu o ora in plus, pana la 24.00, ora de plecare de la statiile capat de magistrala. Trenurile vor circula pe magistralele de metrou 1, 2, 3 si 4 la intervale de zece minute.

Din cauza faptului ca meciul a fost catalogat ca unul cu grad ridicat de risc, au fost luate mai multe masuri de securitate de catre Brigada de Politie Rutiera si Serviciul de Ambluanta Bucuresti:

Circulatia rutiera pe strada Maior Coravu va fi permisa, de la ora 18.00, doar riveranilor si celor care au ticket de parcare in zona stadionului.

La finalul meciului va fi restrictionat traficul pe Bulevardul Basarabia, incepand cu ora 23.00, cand suporterii vor pleca de la stadion.

Brigada Rutiera Bucuresti le solicita conducatirilor de autovehicule: sa opreasca numai in locurle special amenajate, cat mai departe de arena sportiva, sa reduca viteza arunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta, a precizat Jandarmeria Capitalei.

Asistenta medicala la meciul Romania-Olanda va fi asigurata cu sase ambulante, doua cu medici si patru cu asistenti medicali.

Partida Romania - Olanda este live VIDEO pe a1.ro AICI.

FOTO. Povestea "omului fara frica". Felix Baumgartner si dragostea lui pentru sporturile extreme... 21.00, Antena 1, live VIDEO: Olandezii fac misto de Gigi Becali! Gazeta are coperta speciala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x