Antena Căutare

21.00, Antena 1, live VIDEO: Romania a batut deja Olanda in competitia celor fara de casa!

Romania a batut Olanda, la fotbal, in finala Mexico City Cup, competitie destinata oamenilor fara adapost. Nationala poate repeta acest succes si in aceasta seara, in direct la Antena1, de la ora 21:00 si liveVIDEO pe a1.ro.

Formata din fratii Laurentiu si Cristian Simioniac, Cosmin Craciun, Florin Stan si Mihai Gulan, reprezentativa speciala a Romaniei a castigat finala competitiei disputate in Mexic revenind de la 1-3! In drumul spre finala cu batavii, selectionata de care se ocupa timisoreanul Mihai Rosus a umilit reprezentativa maghiara (12-3) si apoi a zdrobit Cehia (9-3). La competitia de fotbal de strada, in care sunt angrenate echipe formate dintr-un portar si trei oameni de camp, Romania s-a prezentat cu o selectionata care a respectat toate conditiile organizatorilor: jucatori peste 16 ani, care fie isi castiga traiul ca vanzatori stradali de ziare, fie sunt fara adapost din septembrie 2009 pana azi, fie se afla in centre de recuperare pentru consum de alcool si droguri!

Nebunie olandeza

Fanii olandezi sunt cei mai nebuni. La Euro, armada portocalie a fost mai activa ca vedetele Huntelaar sau Van Persie. Suporterii au hartuit un reporter care nu a putut sa lege doua fraze din cauza lor si pana la urma au renuntat sa mai transmita. ''Tricolorii'' trebuie sa fie cu ochii in patru, olandezii se tine si de sabotaje: un suporter a blocat roata de la autocarul Germaniei.

Partida Romania - Olanda este live VIDEO pe a1.ro AICI!

Romania - Olanda, 21.00, liveVIDEO: Sa mai si radem! Noi calcam iarba, ei o fumeaza!... 21.00, Antena 1, live VIDEO: Tamas, eroul nationalei! ''Este un exemplu de urmat!''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x