Antena Căutare

Galerie FOTO! 26.000 de ursuleţi de pluş aruncaţi pe gheaţă la un meci de hochei

La 19 ani, Pavel Padakin a intrat în istoria celor de la Calgary Hitmen! Originar din Kiev, jucătorul a marcat primul gol al echipei în luna decembrie, iar fanii l-au răsplătit conform tradiţiei

La 19 ani, Pavel Padakin a intrat în istoria celor de la Calgary Hitmen! Originar din Kiev, jucătorul a marcat primul gol al echipei în luna decembrie, iar fanii l-au răsplătit conform tradiţiei!

Peste 26.000 de ursuleţi de plus au acoperit gheaţa imediat cum pucul trimis de Padakin a intrat în poartă! "Hitmenii" au respectat şi în acest an obiceiul şi au aruncat cu jucării, ce vor fi donate, mai târziu, copiilor care nu se pot bucura cu adevărat de sărbătorile de iarnă.

Organizatorii au avut nevoie de minute bune pentru a continua partida din Western Hockey League, dar nimeni nu s-a supărat... doar a fost al 19-lea an când canadienii s-au bucurat într-un asemenea stil!

Mutu n-a mai ajuns la Steaua - Petrolul. A petrecut cu lăutari până la cinci dimineaţa!... Au ajuns s-o trăiască şi p-asta! Ronaldo şi Neymar, interzişi în Brazilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x