Antena Căutare

Au ajuns s-o trăiască şi p-asta! Ronaldo şi Neymar, interzişi în Brazilia

O reclamă la o firmă de telefonie mobilă cu cei doi nu poate fi difuzată pe posturile tv pentru un motiv ireal: autoritatea supremă în audiovizual crede că reclama îi învaţă pe copii să facă fals de identitate

O reclamă la o firmă de telefonie mobilă cu cei doi nu poate fi difuzată pe posturile tv pentru un motiv ireal: autoritatea supremă în audiovizual crede că reclama îi învaţă pe copii să facă fals de identitate!

Ronaldo e capătul răutăţilor! "Il Fenomeno" îl sună, indiferent de oră, pe urmaşul său din naţionala Braziliei, pretinzând că este cu totul altcineva. Nu prea îi iese, căci Neymar intuieşte de fiecare dată cine este la telefon.

Reclama, destul de amuzantă, n-a fost pe gustul CNA-aului de Brazilia, care a interzis-o pe motiv că îi îndrumă pe tineri pe căi greşite. Nici măcar glumele nu mai pot fi ce-au fost odată!!!

Galerie FOTO! 26.000 de ursuleţi de pluş aruncaţi pe gheaţă la un meci de hochei... Cu soţiile de mână, steliştii s-au uitat după manechine la Gala Fotbalului Românesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x