Antena Căutare

3 motive care l-au oprit pe Stache sa cumpere Rapidul in 2009

Nu e prima data cand George Copos ofera clubul din Giulesti pe o suma infima: un leu. Acelasi scenariu s-a repetat in urma cu exact doi ani, atunci cand patronul a declarat ca va ceda Rapidul oricui se ofera, dar in spatele propunerii s-ar fi ascuns cu totul alte sume.

Omul de afaceri Lutz Stache s-a asezat la masa de negocieri alaturi de Copos si de sarbatorile de iarna ar fi trebuit sa se instaleze in noua sa functie daca nu ar fi intervenit 3 motive care sa ii schimbe decizia la 180 de grade.

Reprezentantul in Romania al omului de afaceri german, Mihai Voiculescu, a declarat ca patronul Rapidului chiar era decis sa vanda clubul in urma cu doi ani.

"Acum doi ani, George Copos chiar era decis sa vanda Rapidul. Discutiile au mers bine si se parea ca o sa ne intelegem. Bine, cerea dansul doar un leu pe club, dar asta era doar asa, pe hartie, pentru ca, in realitate, clubul avea datorii mari, care trebuiau achitate.

Ne-am inteles ca domnul Stache sa preia acele creante, dar totul s-a impotmolit din cauza unor detalii care nu erau clare. Erau neclaritati cu baza Pro Rapid si cu unele datorii catre Fathi Taher. Domnul Copos spunea ca s-a inteles cu Taher in privinta acelor datorii, ca totul e in regula si nu ne privesc acestea pe noi, dar totul era doar la nivel verbal, nu exista nimic pus pe hartie.


Or, cu George Copos e complicat sa mergi doar pe cuvant. Domnul Stache a fost si dansul un neamt capos, n-a vrut sa riste nimic, si de aceea tranzactia a cazut. Daca Lutz Stache ar fi negociat asa, mai romaneste, ar fi fost acum patronul clubului Rapid", a spus Voiculescu.

Stache nu mai e interesat de Rapid

Chiar daca in Giulesti echipa este scoasa din nou la vanzare pentru un leu, afaceristul german nu mai vrea sa-si intoarca atentia catre fotbalul bucurestean.

"In prezent, Lutz Stache nu mai e interesat de Rapid. Chiar l-am intrebat zilele trecute, cand am fost cu el la Oradea, daca mai vrea sa preia un club de fotbal si mi-a zis ca nu-l mai intereseaza fenomenul", a declarat Mihai Voiculescu.

George Copos e un bun negociator

Mihai Voiculescu i-a admirat totusi calitatile conducatorului rapidist, pe care il considera un bun negociator: "Cu George Copos se poate negocia foarte bine, daca ai in vedere modul cum gandeste dansul. Nu mi s-a parut alunecos, cel putin cu noi a fost foarte concret, dar a lipsit claritatea. E un negociator foarte abil, atent la orice detaliu, si un bun actor, in sensul pozitiv al cuvantului. De-asta are succes in afaceri".
Sursa: gsp
Foto: gsp.ro

Hagi vrea tineri in echipa Stelei: "De ce nu e folosit cel mai bun jucator de la Euro?"... Guardiola ii face toate capriciile lui Messi. Vezi decizia ce-i poate scandaliza pe catalani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x